Geräte & Zubehör
Chicken with capsicum
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)100 g
-
vegetable oil40 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)500 g
-
capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)400 g
-
water plus an extra 2 tablespoons200 g
-
tomatoes cut into pieces200 g
-
hot paprika1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste (see Tips)20 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh basil leaves for garnishing
-
cooked rice to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
976.1 mg
Protein
26.5 g
Kalorien
1415.4 kJ /
337 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fakeaway favourites
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Pasta with tuna
30 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min