Geräte & Zubehör
Layered Salmon and Avocado Terrine
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
937 mg
Protein
20 g
Kalorien
1409 kJ /
340 kcal
Fett
27 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min