Chicken and Barley Stew
TM6 TM5

Chicken and Barley Stew

4.5 (117 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g chicken breasts
  • 2000 g boiling water
  • 15 g olive oil
  • 150 g celery stalks, cut in pieces
  • 120 g leeks, sliced (1 cm)
  • 1 garlic clove, sliced
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • 1 bay leaf
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
  • 140 g carrots, sliced (5 mm)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 100 g fresh baby spinach
  • 75 g frozen peas
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1301 kJ / 309 kcal
Protein
35 g
Kohlenhydrate
26 g
Fett
7 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
628 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte