Geräte & Zubehör
Sous-vide Octopus Salad
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 8 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
594 mg
Protein
25 g
Kalorien
1177 kJ /
281 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide with Blade Cover
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Pork and porcini roulade
5 Std. 15 Min
Giardiniera
72 Std. 20 Min
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Apple Marinade
10 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 Min
Tuna Tartare
40 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min