Geräte & Zubehör
Russian salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15.36 g
Kalorien
2269 kJ /
543 kcal
Fett
44.73 g
Kohlenhydrate
19.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Mixed Herbs Rice
35 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Cooking potatoes
45 Min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Borscht
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min