Geräte & Zubehör
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
5 portions
Zutaten
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2251 mg
Protein
39 g
Kalorien
3515 kJ /
840 kcal
Fett
53 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meal Prep
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Fish Tacos
45 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Egg Puffs
25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min