Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
oder 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3025 kJ / 722 kcal
- Protein
- 76.4 g
- Kohlenhydrate
- 38 g
- Fett
- 28 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cannelloni met spinazie en ricotta
1j 30 menit
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Levercake
Keine Bewertungen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1j
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min