Kompatible Versionen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 65 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tomatensaus
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Spaanse brunch
1h 15min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Gehaktbrood
1h 20min
Spaghetti carbonara
40min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min