Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Kohlenhydrate
- 56.5 g
- Fett
- 11.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
- Natrium
- 28.4 mg
Alternative Rezepte
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Raspberry soufflés
1h 35 min.
Prawn wontons
2h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Classic lemon tart
3h 10min