Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Kohlenhydrate
- 56.5 g
- Fett
- 11.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
- Natrium
- 28.4 mg
Alternative Rezepte
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Chinese five spice beef cheeks
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Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
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Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
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Fig and walnut ice cream
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Soufflé omelette with hot smoked salmon
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Coconut coffee crunch
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