Geräte & Zubehör
Salmon filo spiral
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
896.1 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Fett
57 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Christmas spice mix
5 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Open fish burgers
1 Std.
Mixed berry clafoutis
40 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min