Geräte & Zubehör
Rum baba
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
12 portions
Zutaten
Baba
-
eggs8
-
white sugar50 g
-
salted butter cut into pieces160 g
-
dried instant yeast15 g
-
baker's flour450 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith1
-
water600 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
honey60 g
-
white sugar250 g
-
white rum200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
167.5 mg
Protein
9.9 g
Kalorien
1703.3 kJ /
405.5 kcal
Fett
16.5 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Amaretto biscuits
30 Min
Cherry Jam
45 Min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 Min
Apricot amaretti
40 Min
Cranberry and rosemary chutney
45 Min
Bavarian Cheese Dip
5 Min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Mixed berry jam
50 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min