Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optional)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 5 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoff
- 1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1sa 10 dk
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3u. 20min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Vegan Burger
1sa 10 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Vegan Toz Parmesan
10min
Somon Tartar
10min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min