Geräte & Zubehör
Vegan Peynir Sosu
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
su800 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)250 g
-
havuç dilimlenmiş (1 cm)120 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2-3 cm)70 g
-
diş sarımsak2 - 3
-
besin mayası3 yk
-
çiğ kaju fıstığı80 g
-
limon suyu1 yk
-
hardal2 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
toz tatlı kırmızı biber1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
6 g
Kalorien
585 kJ /
140 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Rokalı Pesto
10 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.