Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Kohlenhydrate
- 1.4 g
- Fett
- 7.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.7 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternative Rezepte
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Ca phe trung (egg coffee)
10 min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Poached eggs with blade cover
30 min