Geräte & Zubehör
Rye sourdough loaf
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 18 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
393.2 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
873.9 kJ /
208.9 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min