Geräte & Zubehör
Foochow Nourishing Chicken Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
5 portions
Zutaten
-
sesame oil dark (roasted)20 g
-
fresh ginger smashed50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, squeezed8
-
kampung chicken cut in chunks (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
honey date1
-
Chinese red dates deseeded30 g
-
Foochow glutinous red wine plus 1 tbsp for cooking55 g
-
wolfberries (goji)15 g
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
164 mg
Protein
23 g
Kalorien
1393 kJ /
333 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir fried broccoli with carrot
15min