Geräte & Zubehör
Steamed Chicken with Dang Gui
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
1423 kJ /
340 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min