Geräte & Zubehör
Magnolia Kitchen brownies
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
9 portions
Zutaten
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 9 portions
Natrium
1612.9 mg
Protein
61.2 g
Kalorien
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Fett
245.8 g
Ballaststoff
39.7 g
Gesättigte Fettsäuren
98 g
Kohlenhydrate
425.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Sabrina's honey bush bars
40min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Coconut oat biscuits
45min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Afghan biscuits
25min
Better banana cake
45min