Geräte & Zubehör
Nyonya Spice Paste
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 jars
Zutaten
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optional) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
3052 mg
Protein
11 g
Kalorien
3899 kJ /
932 kcal
Fett
77 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Nasi Lemak
45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min