Geräte & Zubehör
Crown Roast of Lamb
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1789 mg
Protein
50 g
Kalorien
3268 kJ /
781 kcal
Fett
45 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Into Easter
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Frozen Lime Pie
4 Std. 30 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Avocado Deviled Eggs
25 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min