
Geräte & Zubehör
Crown Roast of Lamb
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
781 kcal /
3268 kJ
Protein
50 g
Fett
45 g
Kohlenhydrate
45 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Natrium
1789 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spring Into Easter
16 Rezepte
USA
USA