Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 eggplants, cut into halves lengthways
- salt, for sprinkling
- 70 g harissa paste (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp dried oregano
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 65 g extra virgin olive oil
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
- 1 ½ tsp sumac
- pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1744.6 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Kohlenhydrate
- 2.7 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Crunchy seeded broccoli
40min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1u. 40min
Asparagus and pea omelette
20min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 Min