Stuffed peppers with rice and tomato sauce
TM31 TM5 TM6

Stuffed peppers with rice and tomato sauce

Zutaten

Stuffed peppers with rice

  • 70 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (optional)
  • 300 g beef mince
  • 2 slices white bread, cut in pieces
  • 20 g mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp ground sweet paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 egg
  • 4 peppers, red, green or yellow
  • 1200 g water
  • 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 250 g parboiled rice

Tomato sauce

  • 40 g butter, cut in pieces
  • 40 g flour
  • 500 g crushed tomatoes, canned
  • 50 g tomato purée (concentrated)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2712 kJ / 648 kcal
Protein
28 g
Kohlenhydrate
80 g
Fett
23 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

Alle anzeigen