Geräte & Zubehör
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
4 white fish fillets, boneless, skinlessturbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593 mg
Protein
28 g
Kalorien
2767 kJ /
661 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
10.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Pizza Dough
1 Std.
Whisked Egg Whites
5 Min
Chocolate cake
45 Min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Berries and Cream Layer Cake
2 Std. 15 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min