Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert

Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert

3.7 3 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

Solero Cream
  • tinned peaches drained, reserving juice
    240 g
  • fresh mango flesh peeled
    100 g
  • digestive biscuits
    40 g
  • whipping cream
    150 g
  • vanilla quark
    150 g
    quark (curd cheese)
  • caster sugar
    2 tsp
  • whipped cream stabiliser (optional)
    1 tsp
Finalisation
  • fresh basil leaves
    20 g
  • fresh parsley leaves
    4 sprigs
  • garlic clove
    1
  • fresh tuna approx. 4 steaks (150 g each)
    600 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    4 - 5 pinches
  • jasmine rice
    200 g
  • water
    400 g
  • onion quartered
    50 g
  • pitted black olives
    100 g
  • pickled capers drained
    10 g
  • red pepper cut in pieces (4 cm)
    50 g
  • olive oil
    40 g
  • cherry tomatoes
    300 g
  • white wine
    50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1373.2 mg
Protein 46.6 g
Kalorien 2860.8 kJ / 683.8 kcal
Fett 30.5 g
Ballaststoff 6 g
Gesättigte Fettsäuren 11.5 g
Kohlenhydrate 53 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...