Geräte & Zubehör
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
2028 kJ /
483 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SOUTH AFRICAN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min