Geräte & Zubehör
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
2028 kJ /
483 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SOUTH AFRICAN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min