Geräte & Zubehör
Basque Chicken
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions quartered400 g
-
olive oil20 g
-
cornflour20 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
red peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
yellow peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
dry white wine250 g
-
smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)1000 g
-
pitted black olives200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
32.4 g
Kalorien
1236 kJ /
295 kcal
Fett
12.7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Circassian Chicken
2 Std.
Chicken Étouffée
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min