Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.8 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Creamy honey mustard chicken
1h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Buffalo chicken wings
45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Diane sauce
20 min