Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.8 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef stroganoff
35 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Chicken à la king
40 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Diane sauce
20 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min