Geräte & Zubehör
Ratatouille
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eggplant cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
567.3 mg
Protein
3 g
Kalorien
452.9 kJ /
107.8 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Warm cabbage dish
15 Min
Cucumber soup
25 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Sabayon
15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Ratatouille
40 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min