Geräte & Zubehör
Sous-Vide Herbal Chicken
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
49 g
Kalorien
1686 kJ /
403 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 Min