Geräte & Zubehör
Sous-Vide Herbal Chicken
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
49 g
Kalorien
1686 kJ /
403 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 Std. 15 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min