Farro Risotto with Rosemary Chicken
TM6 TM5

Farro Risotto with Rosemary Chicken

4.0 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 - 3 dried porcini mushrooms

Poaching Chicken

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig rosemary, leaves only
  • ½ tsp salt
  • 1 lemon
  • 16 oz chicken breast, skinless, boneless
  • 35 oz water

Risotto

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 oz farro
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz chicken stock
  • ½ tsp salt
  • 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1720 kJ / 411 kcal
Protein
27 g
Kohlenhydrate
42 g
Fett
14 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Ballaststoff
2 g
Natrium
942 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte