Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 64 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.5 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 181 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Păstrăv cu sos olandez
50 Min
Panzanella cu fructe de mare
1 godz.
Affogato cu ciocolată și brandy
Brak ocen
Paste cu legume
45 Min
Pește slab sous-vide
Brak ocen
Pachețele de fasole verde, cu cartofi și unt cu cimbru
50 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Penne cu midii
1h 5min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 min
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45 Min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min