Geräte & Zubehör
Paier med kylling og purre
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 porsjoner
Zutaten
Paifyll
-
vann800 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
purreløk ; grønn del delt i biter; hvit del delt i skiver (1 cm) og satt til side500 g
-
gulrot delt i biter1
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
svart pepperkorn½ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein700 g
-
smør, saltet60 g
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
kremfløte, 35 % fett200 g
-
maisstivelse30 g
Deig
-
cheddarost (moden)50 g
-
glutenfri melblanding (se tips)400 g
-
smør, usaltet200 g
-
xanthan gum1 ts
-
salt1 ts
-
egg1
-
grov sennep (glutenfri)40 g
-
vann3 ss
-
pilerotmel til dryssing
-
eggeplomme1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1330.7 mg
Protein
32.5 g
Kalorien
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Fett
60.3 g
Ballaststoff
7.4 g
Gesättigte Fettsäuren
35.4 g
Kohlenhydrate
62.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen