Geräte & Zubehör
Sprø kylling med syltet agurk
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porsjoner
Zutaten
Syltet agurk
-
agurk delt i avlange skiver400 g
-
salt½ ts
-
karvefrø½ ts
-
hvitløksfedd2
-
dill, fersk kun blader3 kvister
-
cider eddik2 ss
-
honning1 ts
-
sitron kun saft (ca. 20 g)½
Japansk pepperkrydder
-
appelsinskall tørket (se tips)1 ss
-
svarte pepperkorn1 ss
-
sesamfrø, hvite1 ss
-
sesamfrø, svarte (se tips)1 ss
-
wakame sjøgressflak, tørket (se tips)1 ts
-
chiliflak, tørket1 ts
-
havsalt1 ts
Sprø kylling
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
hvitløksfedd1
-
Japansk soyasaus, type tamari30 g
-
egg1
-
kylling indrefilet500 g
-
maisstivelse til panering50 g
-
vegetabilsk olje til fritering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1942.4 mg
Protein
31.9 g
Kalorien
2312.5 kJ /
550.5 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen