Stekt bacon og tranebærstuffing
TM31 TM5 TM6

Stekt bacon og tranebærstuffing

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g tranebær, tørkete
  • 50 g ruby portvin
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader, pluss ekstra til pynt
  • 2 kvister timian, fersk, kun blader, pluss ekstra til pynt
  • 1 kvist salvieblad, fersk, kun blader, pluss ekstra til pynt
  • 1 gul løk (ca. 120 g), delt i fire
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g bacon, i skiver, uten svor
  • 20 g smør, saltet
  • 500 g svinekjøttdeig
  • 50 g lupinflak
  • 1 egg
  • 30 g pistasjnøtter, usaltede, uten skall
  • 1 ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 1 - 2 kvister rosmarin, fersk, til pynt

Nährwerte
pro 1 porsjon
Kalorien
464 kJ / 110.4 kcal
Protein
11.2 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Fett
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoff
2.2 g
Natrium
452.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte