Indisk pannekake med krydret potetfyll

Indisk pannekake med krydret potetfyll

Keine Bewertungen
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 17 Std. 40 Min
6 porsjoner

Zutaten

Pannekake
  • ris, langkornet
    250 g
  • linser, svarte beluga, tørkede (se tips)
    100 g
  • vann pluss ekstra til bløtlegging
    600 g
  • ris, alle typer, kokt (se tips)
    30 g
  • salt
    1 ts
Krydret potetfyll
  • koriander, fersk kun blader
    1 bunt
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i terninger (2 cm)
    750 g
  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • chili, grønn, lang uten frø dersom ønskelig
    1
  • sennepsfrø, hvit
    1 ts
  • spisskummenfrø
    1 ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • ghee (klarnet smør) til steking
  • rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver
    1
  • karriblader, ferske
    10
  • salt
    ½ ts
  • babyspinat, fersk
    120 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 573.7 mg
Protein 6.7 g
Kalorien 1253.7 kJ / 298.5 kcal
Fett 14.4 g
Ballaststoff 4.5 g
Gesättigte Fettsäuren 8.7 g
Kohlenhydrate 33 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen