Geräte & Zubehör
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
744 kJ /
177.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Seafood Tofu
Keine Bewertungen
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Creamy pea soup
40 Min
Chicken Liver Pate
25 Min