Geräte & Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Protein
5 g
Kalorien
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 Min
Mint lemonade
5 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 Min
Medicine Ball Tea
20 Min
Strawberry Tiramisu
5 Std. 20 Min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Polenta
1 Std.
Braised Beef Stew with Radish
2 Std. 25 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min