Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.6 (127 Bewertungen)

Zutaten

Chocolate bean cake

  • 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp water or coffee
  • 5 eggs
  • 1 tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt

Coconut butter cream frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g milk
  • 80 g butter
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ tbsp cocoa powder

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
1356.7 kJ / 323 kcal
Protein
6 g
Kohlenhydrate
37.2 g
Fett
17 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Ballaststoff
3.3 g
Natrium
402.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte