Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
oder ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Kohlenhydrate
- 0.4 g
- Fett
- 26.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.6 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tacos cu pește
Keine Bewertungen
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 godz.
Tartă cu cheag de portocale
1 godz. 20 min
Înghețata de lemn dulce cu mure a lui George Calombari
Keine Bewertungen
Chifteluțe de pui cu orez cu nucă de cocos
35 Min
Salată crocantă cu legume de primăvară și ouă poșate
1 godz.
Mușchi de vită cu legume
1hod. 30min
Clafoutis cu cireșe și migdale
3hod.
Pâine crocantă cu mac și rozmarin
Keine Bewertungen
Clafoutis cu prune
Keine Bewertungen
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1h 55min