Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
oder ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Kohlenhydrate
- 0.4 g
- Fett
- 26.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.6 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Saganaki de creveți cu feta
35p
Cuib de bezea cu zmeură
4 Std. 10 Min
Salată de caracatiță și cartofi
Keine Bewertungen
Semifreddo cu căpșune și fistic
18 Std.
Unt cu salvie și usturoi negru
Keine Bewertungen
Pateu în crustă (Spania)
10j
Gem de portocale și curmale
40p
Salată de fenicul, portocală și vișine
10 dk
Gulaș de vită cu găluște
1 Std. 45 Min
Tocană mexicană de pui
40p
Iaurt lichid în bolul de mixare
12 Std.
Salată de icre
15 dk