Geräte & Zubehör
Rosemary and eschalot gravy
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
300 g
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 300 g
Natrium
798.5 mg
Protein
13.5 g
Kalorien
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Fett
54.9 g
Ballaststoff
16.2 g
Gesättigte Fettsäuren
27.7 g
Kohlenhydrate
88 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Prune and orange stuffing
10min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed fruit compote
55min
Stewed apples
25min
Traditional gravy
25min
Plum sauce
55min
Mint sauce
5min
Cranberry bacon stuffing
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Tomato pasta sauce
40min