Geräte & Zubehör
Pasta with tuna
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine to taste50 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
penne pasta300 g
-
canned tuna in springwater, drained425 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
722.4 mg
Protein
39 g
Kalorien
2220 kJ /
528.6 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
56.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Shepherd's pie
55 Min
Mashed potatoes
40 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Penne and vegetables
35 Min
Rice salad
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min