Geräte & Zubehör
Mushroom and Parmesan Risotto
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
580.2 mg
Protein
13 g
Kalorien
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
66.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 Std.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Pistachio and Almond Gelatos
8 Std. 30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min