Geräte & Zubehör
Spiced Moroccan Lentil Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
water750 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
red lentils100 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
57.8 mg
Protein
8.9 g
Kalorien
1011.9 kJ /
241.9 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
29.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min