Geräte & Zubehör
Tempeh Bolognaise
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
shallot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
courgette cut in pieces (approx. 115 g)½
-
carrot cut in pieces (approx. 135 g)1
-
tomato purée40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
vegetarian hard cheese, shaved, for servingParmesan cheese shaved, for serving50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
994 kJ /
236 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min