Geräte & Zubehör
Spansk kjøttpai
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 stykker
Zutaten
Deig
-
vann100 g
-
hvitvin80 g
-
svinefett60 g
-
olivenolje25 g
-
fersk gjær smuldret opp25 g
-
sukker1 klype
-
hvetemel500 g
-
egg, medium2
-
salt10 g
Marinert kjøtt
-
svin ytrefilet skiver (ca. 2 cm tykt, 5 cm x 5 cm)600 g
-
vann250 g
-
salt1 ts
-
paprika krydder, søtt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Egg
-
egg, medium kalde4
-
vann for å fylle til 1 l
Montering
-
chorizo Iberico, skiver (0,5 cm)150 - 200 g
-
ibericoskinke tynne skiver100 g
-
eggeplomme pisket1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorien
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Påskeoppskrifter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen