Geräte & Zubehör
Asya Usulü Tavuk Çorbası
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
soğan dörde bölünmüş100 g
-
susam yağı30 g
-
havuç çubuklar halinde kesilmiş (1 cm x 5 cm)150 g
-
sap kereviz dilimler halinde kesin (1 cm)50 g
-
beyaz miso (ya da shiro miso) (beyaz)30 g
-
soya sosu20 g
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz ince şeritler halinde kesin (yaklaşık 0,5 cm)300 g
-
ev yapımı tavuk bulyon ezmesi1 yk
-
su900 g
-
herhangi bir pirinç eriştesi cinsi100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1.2 mg
Protein
20.8 g
Kalorien
1512.3 kJ /
363.3 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
30.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 Std. 5 Min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Mercimekli Vejetaryen Burger
50 Min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen