Geräte & Zubehör
Peren in rode wijn
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
12 mg
Protein
2 g
Kalorien
2645 kJ /
631 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
116 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.