Geräte & Zubehör
Kippenbouillonpasta
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Protein
58 g
Kalorien
2714 kJ /
649 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
5.9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash
1 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Basilicumpesto
10 Min