Mushroom quinotto
TM6 TM5 TM31

Mushroom quinotto

3.5 (35 Bewertungen)

Zutaten

  • 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 80 g butter, cut into pieces
  • 550 g water
  • ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g white quinoa, rinsed and drained
  • 180 g fresh mushrooms, sliced
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2258.6 kJ / 537.8 kcal
Protein
15.3 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Fett
32.2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.5 g
Ballaststoff
9.2 g
Natrium
448.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte