Geräte & Zubehör
Pulled pork burger
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd2
-
svinebog, uten bein (5-6 store stykker), strimlet800 g
-
løk delt i to og delt i skiver110 g
-
rosmarin, fersk1 kvist
-
vann225 g
-
cider eddik170 g
-
grønnsaksbuljong1 ts
-
salt til servering½ ts
-
barbecuesaus etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
grønne salatblader til servering
-
hamburgerbrød6
-
rødløk delt i to og delt i skiver
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
847 mg
Protein
27 g
Kalorien
1807 kJ /
432 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen